Home Page for the TeradataForum
 

Archives of the TeradataForum

Message Posted: Tue, 06 May 2003 @ 21:13:25 GMT


     
  <Prev Next>   <<First <Prev Next> Last>>  


Subj:   Re: Access Module Not Found?
 
From:   Chris Cingrani

Thanks for the reply. Here are the answers to your questions.

1) What is the fastload version that you are using? What is your AIX OS version.

Fastload version: 07.04.00
AIX Version: I am using both 4.3.3 and 5.1

2) What is the cc and ld commands that you used for building your access module. What is the compiler name and its version?

Compiler Info: VisualAge C++ Professional / C for AIX Compiler, Version 5

case "${MACH}" in
  "aix433_2" )
      APP_DEFS="-qalign=packed -Dbool=int -Dtrue=1 -Dfalse=0"
   ;;
   *           )
      APP_DEFS="-Dbool=int -Dtrue=1 -Dfalse=0"
   ;;
esac

   "aix433_2" )
      SODEP_SYSLIBS="-lplthreads -lc -lm -lodm -lC";;

3) Could you give the complete command including all parameters that you used for "axsmod" command in fastload script?

(One quick note - I have not had a problem using quotes around the script in the past)

AXSMOD /aix433/aix32/lib_r/prdlib/shared/libtd120a.so "INLAYOUT=FLIN1
INMAP=INMAP1 OUTMAP=OUTMAP1
SCRIPT=/source/teradata/test/120a/fltest120a.fld
CONFIG=/source/teradata/test/120a/flparamSaks.txt FORMAT=TEXT
FALLBACK=fallback.dat";


Thanks in advance. Please let me know if you have any other questions.

Chris



     
  <Prev Next>   <<First <Prev Next> Last>>  
 
 
 
 
 
 
 
 
  
  Top Home Privacy Feedback  
 
 
Copyright for the TeradataForum (TDATA-L), Manta BlueSky    
Copyright 2016 - All Rights Reserved    
Last Modified: 27 Dec 2016